Curriculum Vitae Nicola Ciola

Hoi !

 

Mijn naam is Nicola Ciola, Limburger in hart en nieren, geboren op 14 januari 1988 in Genk, opgegroeid in Maasmechelen en momenteel wonende in het mooiste dorp van België, Rekem.
Ik heb tijdens mijn studies ook wel even in Antwerpen gewoond en geleefd maar dat waren maar enkele jaren.

Ik ben van Italiaanse origine maar heb de Belgische nationaliteit, ik ben nog ongehuwd maar wel verloofd en ik heb (voorlopig) nog nooit een auto-ongeval gehad met mijn rijbewijs B.

 

Mocht je me willen bereiken om me uit te nodigen voor een sollicitatie of voor een zakelijk voorstel kun je me bereiken via mijn gsm op +32483103273 of via mijn mail op Nicola.Ciola.PT@Gmail.com.

Naam:                    Ciola

Voornaam:             Nicola

Woonplaats:           Rekem

Geboortedatum:     1988-01-14

Geboorteplaats:     Genk

Nationaliteit:           Belg

Burgerlijke staat:    Ongehuwd

Telefoon:                +32 483 10 32 73

E-mail adres:          Nicola.Ciola.PT@gmail.com


Schoolloopbaan

 

Ik ben in het middelbaar afgestudeerd in Public Relations & Winkeladministratie, daarna ben ik Journalistiek gaan studeren op de Plantijn Hogeschool Antwerpen en heb ik bijscholingen gehad in Internationaal Humanitair Recht via het Rode Kruis.

 

In voorbereiding om bij Defensie te gaan werken heb ik mijn opleiding Trainer B (fitnessinstructeur) en Sportverzorger bij Bloso/ VTS behaald. Achteraf heb ik nog bijscholingen gehad in functionele mobiliteit en stabiliteit, mental coaching coaching in de sport, looptechniek en gewichtheffen bij Tom Goegebuer en uiteindelijk ook mijn Trainer A opleiding (Personal Trainer) bij VTS/Syntra afgerond.

Momenteel ben ik nog een avondopleiding bezig als Sportmanager met als specialisatie naar de toekomst in fitnessmanagement en sportevenementen.

In de toekomst ben ik nog van plan om me nog meer te specialiseren in het gewichtheffen en powerliften en het postrevalidatie gerichte werk.
De cursussen die ik momenteel op het oog heb zijn Eleiko International Strength and Conditioning Coach, Orthomoleculaire voeding bij kPNI of CVA voedingskunde en diëtiek, FMS en SFMA, Rehaboom, trainer B boksen en nog veel meer...

Werk en ervaring

 

Ik ben ervaringsdeskundige geweest als morbide obees persoon van 130kg (BMI 45) en veelvoudig fabrieksarbeider en student met alle kwaaltjes vandien dus ik kan me heel goed inleven in de positie van heel wat klanten die niet of zelden aan sport doen.
Ik heb vroeger ook op provinciaal niveau competities gezwommen en een wedstrijd gebokst (Abdel Wahabi) en ben nu in voorbereiding voor Powerlifting wedstrijden waardoor ik ook de serieuzere sporter kan begeleiden.

 

In het verleden heb ik heel wat verschillende jobs gedaan van fabriekswerk tot horeca maar ook teamleader bij Groep 4 en Monitor op speelpleinwerking (leidinggevende functies).

 

De relevantie jobs voor mijn richting zijn:


Ik heb bij Club Pellikaan in Maastricht gewerkt als Fitnessinstructeur

Ik heb bij HUBO Limburg United in Hasselt sportverzorging gedaan onder begeleiding van Frederic Fraré en Dimitri Lowette (Rode Duivels)

Ik ben in 2016 officieel gestart als Personal Trainer in zelfstandig bijberoep en als Hoofd Personal Trainer bij Basic Fit Genk.

 

In oktober 2017 ben ik als sportmasseur - Personal Trainer bij Ready 2 Improve begonnen.

 

In November 2017 heb ik samen met een zakenpartner Personal Training Lanaken geopend.


Door het werken in de fitness heb ik moeten leren werken met een enorme brede gamma van verschillende mensen die allemaal andere wensen hadden en waar ik telkens een antwoord op moest vinden. Omdat ik niet iedereen hetzelfde wou geven heb ik heel diep moeten tasten maar ook heel wat bijgeleerd en gezien dat er geen uitdaging te groot is.

Ben je nieuwsgierig en wil je dingen weten kun je me altijd eens een mailtje sturen of uitnodigen voor een persoonlijk gesprek om te zien hoe we kunnen samenwerken ;)


Geniet van je dag en wie weet tot binnenkort !


Club Pellikaan Maastricht - Fitnessinstructor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hubo Limburg United - Sportverzorger / sportmasseur

 

 

 

 

 

 

 

 

Basic Fit Genk - Head Personal Trainer

 

 

 

 

 

 

 

 

Ready 2 Improve - Allround Coaching Expert