Klantenzone


Beste vrienden,

 

Iedereen heeft wel eens hulp nodig, daarom is het belangrijk dat we een community bouwen zodat we op mekaar kunnen terugvallen in moeilijke tijden. We leven zo al genoeg in sociaal isolement dat het soms fijn is om deel van iets uit te maken waar je iedere dag naar kunt uitkijken.

 

Bovendien is het altijd leuk voor nieuwe klanten om te zien wat er zoal leeft zodat zij ook makkelijker de stap durven zetten als ze eenmaal weten dat ze in een warme, goedmenende gemeenschap terechtkomen.

Laten we mekaar helpen onze dromen te realiseren !


Op deze subpagina vind je mededelingen van algemeen belang (denk maar het Coronavirus) of speciale promoties (kortingen) maar ook acties en events waarop ik aanwezig zal zijn.

 

Hou deze pagina regelmatig in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn van tijdelijke acties, sommige kunnen zelfs een dagje of weekje duren dus als je er bij de pinken bij wilt zijn kom je dit best regelmatig checken.

 Trainingsschema's / downloads


Ben je iemand die graag naar foto's kijkt maar heb je je moeder haar albums al 193 keer gezien ?

 

Wil je op de hoogte blijven waar jouw PT allemaal mee bezig is ? Of even zien als er een leuke foto van je online staat die je op Insta kunt zetten ?

 

Of ben je even aan het wachten tot je facebook of instagram feed nieuwe foto's heeft ?

 

Wel, dan kun je even kijken wat ik de laatste tijd allemaal heb gedaan ;)