"Even je gedachten verzetten met sport op het werk."


Training bij jouw in de zaak / werk

Ideaal voor zelfstandigen, arbeiders, bedrijfsleiders, verplegend personeel, managers, ambtenaren, politieagenten, camionchauffeurs, brandweermannen, politici en iedereen met lange werkdagen en onregelmatige uren.

 

Ik kom bij jou in de zaak of op het werk training geven zodat je toch zorg draagt voor je gezondheid zonder dat je veel tijd moet verliezen met het zoeken naar wat je moet doen om jouw doelen te bereiken en geen risico's lopen met blessures zodat je niet meer kunt verder werken. Ik verzorg je training zodat jij je op andere dingen kunt concentreren.

 

Na ons intakegesprek bekijk ik ook even welke ruimte je ter beschikking hebt en of we er veilig kunnen trainen voor we met een werkongeval zitten ;)Training in je sportclub/vereniging

Je coach zal je heel wat over sportspecifieke dingen kunnen aanleren van algemene trainingen tot techniektraining en voorbereidingsfases zodat je op je wedstrijden kunt pieken maar enkel met een goede techniek zul je er niet geraken.

Ik kom, met goedkeuring van je sportclub of vereniging, je zwakke fysieke punten wegwerken.

Ik doe dit altijd in overleg met je coach zodat ik weet op welke manier ik je training moet voorbereiden of in welke fase van voorbereiding je zit want als je in 2 dagen een wedstrijd hebt moet ik je niet te diep laten gaan anders ben je niet op tijd hersteld en kan het je een wedstrijd kosten.