Gastenboek en Communities


Als je interesse hebt om jouw verhaal te vertellen en in de schijnwerpers te staan mag je dit altijd melden. Dit is geen verplichting maar op vrije basis !

Klanten in de schijnwerpers

Alessio, 24, Genk

Voor ik met Nicola trainde zat ik vast in een plateau, ik had zo'n schema van een bodybuilder maar zag gewoon geen vooruitgang en ik had regelmatig last van mijn ruggegraat waardoor ik me regelmatig moest laten kraken door mijn osteopaat.

 

Ik zag Nicola regelmatig in basic fit maar ik durfde niks vragen in het begin, toen ik mezelf toch had overhaald om tips te vragen gaf hij me heel veel advies en na een tijdje besloot ik zelfs om een schema te laten maken en af en toe met hem te trainen.

 

De trainingen waren zwaar in het begin maar ik besloot om door te bijten en op 3-4 maanden tijd zag ik er wel helemaal anders uit en had ik minder last van allerlei pijnen.
Hij heeft me zo geïnspireerd dat ik nu ook ga studeren voor personal trainer om op een dag zo ook mensen te kunnen helpen met het behalen van hun doelen.


Tiziana, 28, Genk

Ik was ooit eens heel wat bijgekomen en toen ik probeerde om terug naar mijn oud gewicht te gaan lukte het me niet zo goed dus had ik Nicola om hulp gevraagd.

 

Ik heb vanaf de eerste training besloten zijn advies op te volgen en op mijn voeding te letten zonder enige cheatmeal. Ik deed 2x per week personal training en ik ging ook nog 2x naar de groepslessen om de vooruitgang sneller te zien. In het begin was het heel zwaar, maar Nicola deed altijd zijn best om me te motiveren en alternatieven te zoeken als ik ze niet fijn vond. Na enkele weken zag ik al resultaat en op 2 maanden tijd ben ik 13kg kwijtgeraakt.


Nadat ik mijn doel had behaald, bleef ik gewoon doortrainen maar deden we ook meer aan bokstraining en die vieze zware bokscardio in combinatie met oefeningen om een sixpack te bouwen.

Ik kan nu meer genieten van mijn voeding en resultaten omdat ik vanaf het begin heb besloten om er hard voor te werken en te luisteren naar wat Nicola me vroeg anders had het misschien heel lang geduurd.


Gastenboek

Laat een berichtje achter en help nieuwe personen om hun twijfels te overwinnen en ook te starten met een nieuw hoofdstuk in hun leven ;)

- Bedreigingen, pesterijen en andere cafépraat worden niet geduld en zullen worden verwijderd -

Commentaren: 8
 • #8

  Ellen VH (donderdag, 11 april 2024 15:41)

  Een verborgen parel. Je moet echt op advertenties inzetten Nicola want je hebt één van de fijnste concepten van alle plekken waar ik ben gaan sporten de laatste decennia.
  Als ik eerder wist waar je zat had ik mezelf een heleboel inschrijvingen bij andere gyms en trainers kunnen uitsparen.

 • #7

  Rob'ke (dinsdag, 27 december 2022 16:32)

  na een moeilijke periode in m'n leve nicola gevonde en overtuigd geraakt door zijn persoonlijk verhaal en nooit spijt van gehad. in 't begin moest hem mij wat onder de vere in schiete maar uiteindelijk toch 15kg kwijtgespeeld en kan zelfs m'n dochter met 1arm oppakke nu.

 • #6

  Olena, 52, Kyiv, 21.07.2022 (donderdag, 21 juli 2022 14:49)

  Excellent coach, very responsible and attentive. He sees all the needs of clients and immediately draws up and helps to implement a personal training program

 • #5

  Mia Davidsson (donderdag, 09 juni 2022 17:32)

  I have been going to see Nicola for over 18 months, he has not only trained me to feel more toned but he has been there to help me feel stronger in body and mind. As a big girl I have never stuck to anything exercise wise, but with him it's not just exercise it's how you feel after and don't feel uncomfortable doing the exercises in front of him. I am not ashamed to say either,I was on antidepressants before I started working with Nicola, I have now been off my antidepressants for over a year. I do feel it's because I have built confidence in who I am and how I feel with the help of Nicola!! All I will say is if your a big girl please don't shy away...go and see him. �

 • #4

  Diana Hendrikx (woensdag, 04 juli 2018 13:33)

  dank je nicola om me te helpen motiveren op de dagen dat ik totaal geen zin heb om te sporten !!!

 • #3

  mehmet (donderdag, 19 april 2018 10:06)

  goeie trainer die u hard laat werke heb in begin afgezien maar nu voel me nu veel fitter en heb meer uithouding en kracht
  saol nicola

 • #2

  Elisabetta (zaterdag, 27 januari 2018 22:18)

  Nicola is echt een heel goeie trainer, hij luistert en pusht u om harder te werken dan ge zelf denkt dat ge kunt. In het begin was het moeilijk voor mij maar hij heeft altijd zijn best gedaan en veel geduld gehad en de beste trainer die ik ooit heb gehad al denk ik dat hij geniet om mensen te laten afzien, nee grapje Nicola �

 • #1

  Bella (zondag, 13 augustus 2017 01:08)

  Bij nico kunt u zeker weten terecht voor een professionele en eerlijke training . Hij is vriendelijk , zeer ambitieus en zal altijd voor u klaar staan . Samen met hem zal u , uw doel kunnen bereiken . Buona fortuna ! l'albero

De algemene facebook pagina

Klik op de foto's om doorgestuurd te worden naar de pagina

De algemene instagram pagina

Klik op de foto's om doorgestuurd te worden naar de pagina