"Het gemak van sport in het comfort van je eigen thuis."


Training aan huis

In principe heb je geen fitnessabonnement of sportschool nodig om te beginnen met sporten. Bovendien kun je thuis in alle privacy trainen zonder dat er op je vingers wordt gekeken.

Een goeie personal trainer kan zich aan iedere omgeving aanpassen en je een leuke training geven zelfs in het comfort van je eigen thuis.

 

Na ons intakegesprek, een eerste praatmoment, waar ik je blessures, doelen, beschikbare tijd en de betalingen met je bespreek bekijk ik ook even welke ruimte je ter beschikking hebt en of we er veilig kunnen trainen. Meestal is het een paar stoelen en tafels aan de kant schuiven maar ik moet ook rekening houden met scherpe voorwerpen, onstabiele voorwerpen en verhoogjes zodat je veilig en blessurevrij kunt trainen. Training in de buitenlucht of water

Heb je geen toegang tot de fitness, is het bij je thuis te klein of train je gewoon liever buiten ?

Dan trainen we gewoon buiten in de tuin, het park of zwembad.

Wat is er nu gezonder dan buiten in de open lucht kunnen sporten onder begeleiding van een sportprofessional die je nog meer naar lucht zal laten snakken. Voor ons intakegesprek spreken we ofwel bij je thuis af ofwel al buiten en dan communiceren we waar we verder zullen trainen.

 

Bovendien maakt het niet uit of het zonnig is, het regent of zelfs sneeuwt, ieder seizoen biedt zijn voordelen aan en zolang we ons aangepast kleden zal iedere training een mooi avontuur zijn.