Small Team Training


Training met je vrienden

Soms is het gewoon leuker om samen met je vrienden te trainen. We kunnen mekaar motiveren om door te bijten en ons doel te behalen en bovendien zakt de prijs enorm.

 

Bij training met je vrienden neem ik een groepsintake af zodat ik weet wat de individuele blessures zijn waarmee ik rekening mee moet houden. Want als er één hernia heeft en de ander een schouder resectie wordt het voor mij enorm moeilijk om jullie samen te laten trainen en iedereen de individuele aandacht te geven die soms nodig is met bepaalde blessures.

 

Als iedereen gezond is daarentegen moeten we enkel op zoek gaan naar een gemeenschappelijk moment waarop we kunnen trainen.


Training voor je doelen

Training voor je doelen hoeft niet persé samen met je vrienden trainen maar dit kan ook met totaal vreemden die toevallig wel hetzelfde doel of dezelfde blessures hebben.

 

Wil je samen een marathon lopen of obstacle run aankunnen, wil je samen leren squatten, deadliften en benchpressen of wil je allemaal afvallen en strakker staan of gewoon core stability trainingen doen om jullie hernia te versterken.

Vergelijk het dus als een groepsaankoop voor personal training.

De prijzen zijn afhankelijk van de grootte en hoelang je blijft trainen.