Team Training voor Bedrijven


Bedrijven en beroepscollega's

Een gezonde én gelukkige werknemer is een productievere werknemer.
Toch durven veel ondernemingen nog steeds niet te investeren in die gezonde en gelukkige werknemer omdat ze het als overbodige kost zien.

 

Bij de meeste mensen is de werk/leven balans uit evenwicht met alle nadelige gevolgen van dien.

Ik kom jullie helpen het stukje sport en een gezondere levensstijl al onder de knie te krijgen door tools aan te reiken die je werknemers kunnen gebruiken om een betere werkkwaliteit te creëren en betere balans met het privéleven.

 

Dit start altijd met een intakegesprek waarbij we samen zitten om te zien wat er precies nodig is en waar ik rekening mee moet houden.

Dit kan ook voor grote bedrijven die geen plaats hebben maar hun werknemers toch buiten de uren willen laten sporten.


Office Bootcamp

Office bootcamp is een enorm fijne circuittraining waarbij we sterker, strakker en fitter worden. Dit kan 1001 vormen aannemen en zal afhangen van bedrijf tot bedrijf.

 

Je kunt hier kiezen voor een vaste wekelijkse training van 1 uur op het werk of een eenmalige training van 2 - 4 uur gecombineerd met een workshop tussendoor om te rusten en te leren hoe je een gezonde levensstijl kunt onderhouden.

 

Als je geïnteresseerd bent om met meerdere bedrijven samen te werken kan ik als mede-oprichter van het Personal Trainers Network ook extra trainers vragen om iets te organiseren voor grotere groepen.


Urban trial / Marathon / Obstacle run

Er zijn heel wat bedrijven die samen met de collega's meedoen aan sportieve evenementen van loopwedstrijden tot obstacle runs en meer maar er vaak zonder de juiste begeleiding aan beginnen wat tot blessures kan leiden en weer extra ziektedagen.

 

Daarom kom ik jullie ondersteunen en gaan we samen als team geleidelijk aan naar ons einddoel toewerken. Ik kom op aanvraag zelfs meedoen aan de wedstrijd om jullie moreel te steunen, te helpen met de opwarming en desnoods de geblesseerden te masseren zodat kleine blessures niet iets ernstig worden.

 

Dit is altijd enorm leuk om te combineren met een office bootcamp waar we meer aan kracht werken om een goede balans tussen kracht en uithouding te bewaren.