Foto's


Belgisch Kampioenschap Powerlifting Nabba 2017

Het is altijd belangrijk om als trainer zelf ook te sporten en deel te nemen aan wedstrijden, zelfs als het geen populaire sport is. Zolang je er passie voor hebt en bereidt bent om hard te werken om vooruitgang te boeken.


Sportnacht van de Vrouw 2017

1 avond gevuld met sport. Van bootcamps, core stability, fitbal, paaldansen, trampolinespringen en veel meer, met meer dan 500 vrouwen.
Het was enorm mooi om te zien hoe onze bootcamp sessies, core stability en fitbal wel 40+ deelnemers hadden per training.


Genk Loopt 2017

Ik werd 's morgens wakker en besloot maar om mee te doen. Het enige wat ik wel vergat was dat ik een krachtsporter ben en geen duursporter maar al bij al zijn we niet laatste geworden en hebben we een mooie officiële tijd kunnen neerzetten.


FIBO 2017

Het was mijn eerst keer op FIBO. Het was enorm groot maar ik had er toch meer van verwacht, vooral meer gratis goodiebags :p

Bovendien heb ik voor de eerste keer ooit veel soorten whey shakes en preworkouts gedronken en man man, hoe ze dat naar beneden krijgen...


Dag van de trainer 2016 en uitje naar Energylab

De dag van de trainer was een leuk dagje met gratis sandwiches, leuke bijscholingen kon volgen en een fijn moment om te socialisen en nog iets te drinken met onze Thomas van de Ifitness in Hasselt en andere collega's.


Gewichtheffen bij Tom Goegebuer

Lessen gewichtheffen met Tom Goegebuer. Ik had er meer van verwacht maar het was een leuke initiatie in de sport.