Nicola Ciola Personal Trainer


Als ambassadeur voor persoonlijke begeleiding wil ik voor jou de drempel verlagen om te starten met een officieel gekwalificeerde professional.

 

Ik geef je niet enkel wat oefeningetjes uit een standaard schemaatje maar bied je ook de tools aan om goed geïnformeerde en weloverwogen keuzes te maken om samen een gepersonaliseerd traject uit te werken en jou te helpen op langer termijn niet te hervallen in oude gewoonten.

 

Als jouw eerste vriend wil ik dit op een empathische en humane manier doen en als jouw eerste professional wil ik dit op een integere, ethische en wetenschappelijk onderbouwde manier doen..

Strength and conditioning, personal training, Lanaken, squats, strengthshop, fitness, kinesist, dietist
succesvolle personal trainer bio impedantiemeting blije klant

Personal Training is één-op-éénbegeleiding waarbij het enkel om jou draait. Beweging staat centraal maar er wordt ook gewerkt aan je voedingsgewoonten en rustgewoonten.

Hier leer ik je heel veel over je eigen lichaam maar geef je ook meer dingen uit handen waar ik mij over moet ontfermen.

Program Design & Online Coaching

trainingsschema vrouw deadlift hip thrust kettlebell swing clamshell

Bij program design & online coaching ontwerpen we samen een trainingsschema op jouw maat die je helpt zelfstandig te kunnen trainen.
Je kan dan zelf kiezen of je nog extra opvolgsessies neemt of  je video's laat analyseren om te controleren of alles goed zit of er nog punten zijn waar we aan moeten werken.


Ilse Cretskens, OKO, sled pushing, mother and children training
Ilse Cretskens, OKO, battle ropes, moeder en kinderen
Ilse Cretskens, OKO, sled pulling, momtraining


Nicola's Strength & Conditioning Lab


NSCL wilt een gerenomeerde club worden in verscheidene Belgische powerlifting federaties (Nabba, BDFPF & VGPF) en de ontwikkeling van krachtsport in de Benelux helpen bevorderen door het bouwen van een inclusieve community voor liefhebbers van krachtsporten.

 

Power Lab

NSCL biedt groepslessen powerlifting aan.