Nicola's Strength & Conditioning Lab


Strength and conditioning, personal training, Lanaken, squats, strengthshop, fitness, kinesist, dietist

Nicola's Strength & Conditioning Club is een IPF approved powerlifting club. Dit wil zeggen dat je nationaal en internationaal kunt deelnemen aan powerlifting wedstrijden. Onze eigen coaches zijn ervaren rotten in het vak maar als je al met je eigen coach werkt kun je er altijd voor opteren hem/haar mee te nemen op wedstrijd.


Personal Gym (NIEUW)

Personal gym is geschikt voor iedereen die liever in een klein en persoonlijk groepje gaat sporten. Iedereen die liever niet aan het lot wordt overgelaten of in de wachtrij van een toestel wilt staan.
En iedereen die in een gezellige sfeer met vrienden wilt sporten onder het toezicht van een coach die er is om jou te helpen.

 

De coach is altijd aanwezig om je te helpen consistent te blijven en vooruitgang te maken. Van regelmatige testjes doen om je vooruitgang bij te houden tot je trainingsschema te optimaliseren aan jouw voorkeuren, van je te spotten zodat je veilig nieuwe records kunt zetten tot je te stimuleren die ene herhaling meer te doen zelfs al heb je een heel stressvolle dag achter de rug, van je even op te bellen wanneer je een tijdje niet meer bent geweest tot een gezellige babbel wanneer je aan het sporten bent.

Conditioning Lab (NIEUW)

Conditioning Lab is geschikt voor iedereen die zijn conditie wilt verhogen, gezondheid wilt verbeteren, gewicht wilt verliezen of gewoon aan een loopwedstrijd wilt meedoen.

 

De lessen zijn wel meer dan enkel wat samen in groep gaan lopen.
Je leert meer over de opwarming, afkoeling, looptechniek, krachttraining, blessurepreventie, voeding, wedstrijdvoorbereiding, ...

 

De coach zorgt voor consistentie zoals indoor sporten bij slecht weer, veiligheid en gezelligheid door in groep 's avonds buiten te sporten, routine door het inplannen in je agenda en motivatie op dagen dat het niet gaat, ondersteuning bij blessures of aanhoudende pijntjes of aanpassing van intensiteit zodat iedereen aan hetzelfde tempo kan sporten met verschillende intensiteit. 


Personal Training ( Expert )

succesvolle personal trainer bio impedantiemeting blije klant

Personal Training is één-op-éénbegeleiding waarbij het enkel om jou draait. Beweging staat centraal maar er wordt ook gewerkt aan je voedingsgewoonten en rustgewoonten zodat jij niet in oude gewoonten hervalt. Ik je hier de technische kant van je eigen lichaam zodat je ook na onze persoonlijke samenwerking kunt blijven groeien.

Program Design (Off + Online)

trainingsschema vrouw deadlift hip thrust kettlebell swing clamshell

Bij program design & online coaching ontwerpen we samen een trainingsschema op jouw maat die je helpt zelfstandig te kunnen trainen. Je kan dan zelf kiezen of je nog extra opvolgsessies neemt of  je video's laat analyseren om te controleren of alles goed zit of er nog punten zijn waar we aan moeten werken.