Nicola Ciola Personal Trainer


Als ambassadeur voor persoonlijke begeleiding wil ik de drempel om te starten met 1-op-1 of 1-op-2 coaching verlagen door de balans te vinden tussen een kwaliteitsvolle en betaalbare service voor de klant en voldoening gevende droomjob voor de coach.

 

Als jouw eerste vriend wil ik dit op een empatische en humane manier doen en als jouw eerste professional wil ik dit op een integere en wetenschappelijk onderbouwde manier doen.

We willen klanten de tools aanbieden om goed geïnformeerde en weloverwogen keuzes maar ook kunnen terugvallen op een  multidisciplinair team van specialisten die samenwerken om moeilijkere puzzels op te lossen en niet nog meer verwarring te veroorzaken bij klanten.

 

Wij coachen mensen tot een fysiek én mentaal sterkere en gezondere versie van zichzelf.

succesvolle personal trainer bio impedantiemeting blije klant

Personal Training is één-op-éénbegeleiding waarbij het enkel om jou draait. Beweging staat centraal maar er wordt ook gewerkt aan je voedingsgewoonten en rustgewoonten.

Hier leer ik je heel veel over je eigen lichaam maar geef je ook meer dingen uit handen waar ik mij over moet ontfermen.

Program Design & Online Coaching

trainingsschema vrouw deadlift hip thrust kettlebell swing clamshell

Bij program design & online coaching ontwerpen we samen een trainingsschema op jouw maat die je helpt zelfstandig te kunnen trainen.
Je kan dan zelf kiezen of je nog extra opvolgsessies neemt of  je video's laat analyseren om te controleren of alles goed zit of er nog punten zijn waar we aan moeten werken.
Nicola's Strength & Conditioning Lab


NSCL wilt een gerenomeerde club worden in verscheidene Belgische powerlifting federaties (Nabba, BDFPF & VGPF) en de ontwikkeling van krachtsport in de Benelux helpen bevorderen door het bouwen van een inclusieve community voor liefhebbers van krachtsporten.

 

Power Lab

NSCL biedt groepslessen powerlifting aan.