Team Building - Team Training


Teambuilding is training met je familie, vrienden, collega's of concurrenten om een nog hechtere band te smeden. Of gewoon om eens sociaal te doen en nieuwe mensen te leren kennen in een maatschappij waarin we allemaal heel geïsoleerd leven en werken.

Big Group en Small Team Trainingen zijn de laatste jaren enorm populair aan het worden omdat ze een goedkoper en leuk alternatief bieden aan mensen die toch willen samenwerken met een sportprofessional.

 

Bij Big Group Trainingen draait het vooral om het sociaal aspect en plezier. Je leert nieuwe vrienden kennen die je zullen motiveren om naar de trainingen te komen en je best te doen om een stap dichterbij je doelen te geraken onder begeleiding van een gediplomeerde trainer.

 

Hier vind je meer info over de super populaire Bootcamp trainingen en Learn 2 Run die ik organiseer.


Bij Small Team Trainingen draait het ook om het sociaal aspect en plezier maar hier komt ook nog bij dat jullie ofwel een gemeenschappelijk doel ofwel een gemeenschappelijke band hebben.

 

Vergelijk het met een groepsaankoop voor Personal Training.

 

Naarmate je meer vrienden (familie, collega's) of mensen met hetzelfde doel (afvallen, sterker worden, rugscholing) kunt vinden zakt de prijs voor jou en je vrienden waardoor je aan een nog goedkopere prijs kunt sporten onder begeleiding van een Personal Trainer die ervoor zorgt dat je op een gezonde en blessurevrije manier je doel kunnen behalen.


Teambuilding moet meer zijn dan eenmaal per jaar een picknick met de baas waar niemand tegen durft spreken.

Teambuilding is een investering in een positieve werksfeer waar iedereen harder zijn best doet zodat we met plezier naar ons werk gaan. Een collega die zich geapprecieerd voelt en er naar uitkijkt om zijn vrienden weer terug te zien zal veel hogere bergen verzetten dan iemand die met tegenzin of zelfs angst naar het werk gaat.

 

En waarom dat niet doen door middel van sport waarbij je een hechtere band smeedt en je tegelijkertijd ook nog eens aan je gezondheid werkt.


Teambuilding is er niet enkel voor bedrijven maar voor iedereen die in teamverband samenwerkt of gewoon in groep wilt sporten met collega's.

 

Wil je graag eens een leuke en sportieve activiteit met je klasgenoten of je vrienden van de vereniging ? Of zouden jullie graag wat ondersteuning willen bij het voorbereiden of meedoen van een sportevenement ?
Of wil je een evenement organiseren en uitpakken met een sportieve activiteit ? Of gewoon wat aan teambuilding doen op een gezonde en verantwoorde manier ?

 

Dan ben ik er om jullie te ondersteunen en helpen !