Personal Training


Personal training is niet enkel voor de sterren maar voor iedereen die op een gezonde en veilige manier naar zijn doelen wilt toewerken onder de begeleiding van een opgeleide professional die jouw leert je lichaam onder controle te krijgen en motiveert om te blijven doorbijten in moeilijke tijden.

In Nicola's Strength & Conditioning Lab verzorgen we jouw functional training met het nieuwste materiaal van hoog kwaliteit die je niet in een traditionele fitnesszaak zult vinden.

Bovendien betaal je bij ons geen extra maandelijkse inkom die je in een traditionele fitness wel betaald om daar met een Personal Trainer te werken, als ze aanwezig zijn.

 

We bieden Personal Training aan maar ook Bootcamp trainingen en small group training.

 

Bovendien liggen we in het hartje van Lanaken waar je veel gratis parking vind, goede busconnecties en in minder dan 15 minuten in Maastricht, Genk, Zutendaal, Maasmechelen, Riemst of Bilzen bent.

Je kunt dus na je training ook makkelijk je inkopen doen en veel tijd uitsparen door niet overal apart naartoe te moeten rijden.


Mijn lectoren zeiden altijd, een goede trainer is in staat om overal training te geven. In principe heb je geen volledige fitnesszaak nodig om een goede training te hebben in functie van je persoonlijke doelen.

 

Ik train je ofwel in het comfort van je eigen thuis en tuin ofwel buiten in een parkje in de buurt.

En toegegeven, het weer in België is niet altijd even ideaal maar ik weet wel leuke plekjes om een goede training te geven tenzij jij me er nieuwe kunt bijleren.

 

Dus als je wilt leren je sofa te gebruiken als fitnesstoestel of buiten op speciale plaatsen wilt trainen dan moet je bij mij zijn.


Laten we eerlijk zijn, niet iedereen heeft de tijd om helemaal naar de fitness te rijden, zich om te kleden, te zoeken naar welke oefeningen je kunt doen om misschien ook in de rij te staan aanschuiven om dan nog eens naar huis te rijden.

En thuis heb je ook niet altijd de ruimte of er is teveel afleiding en buiten is het ook niet altijd het beste weer.

Waarom dan niet op je werk of in je zaak ? Ik heb slechts een kleine ruimte nodig waar ik mijn materiaal opstel om je een intensieve training te geven die je weer genoeg oplaad om de rest van de dag aan te kunnen of als we op het eind van de dag afspreken om je te helpen een goede nachtrust te hebben.


Als oud Hoofd Personal Trainer van Basic Fit Genk sta ik ervoor open om nieuwe trainers te helpen bij hun opstart in Basic Fit.

Ik geef je achtergrond informatie, vertel je welke fouten ik heb gemaakt en waar je rekening mee moet houden zodat jij je carrière sneller en succesvoller kunt uitbouwen.

Vergeet niet dat je als Head PT veel meer moet kunnen dan enkel training geven aan je klanten.