Teambuilding bedrijven, scholen, verenigingen


Middelbaar, unief, avondopleiding

Teambuilding is er ook voor scholieren, studenten en cursisten die aan een sterkere band willen werken.

 

Scholieren die ieder jaar rond hetzelfde gebouw lopen en iedere les voetballen en geen zin hebben om te sporten door de monotone lessen.

Studenten die helemaal niet meer sporten doordat ze veel moeten studeren en geen tijd hebben om nog extra dingen bij te leren over sport.

Cursisten die eens een leuke activiteit willen doen om zo de sfeer onder mekaar te bevorderen maar niet weten waar te beginnen.

Dit kan gaan van speciale lessen in krachtsport of fitness tot een bootcamp en wat interessante bijscholingen tot ondersteuning bij het voorbereiding van een sportevenement zoals een loopwedstrijd, obstacle run en Urban Trail.Beroeps- en Sportverenigingen

Wil je samen met je vrienden van de vereniging een keertje of tijdje rond teambuilding werken, ondersteuning krijgen in de voorbereidingsfase naar een evenement of gewoon een uurtje leuk sporten en workshops doen ?

 

Voor teambuilding ga ik leuke bootcamps en workshops organiseren die voor leuke verhalen zorgen achteraf en een goede teamsfeer promoten.

Dit kan in het eigen gebouw gebeuren maar ook buiten in een soort van Urban Trial of bootcamp.

 

Als jullie ondersteuning willen bij de voorbereiding voor een Genk Loopt, Dwars Door Hasselt, Battle of Thor, Maasrun, ... zullen we zelfs 1 of meer keren per week afspreken en zal ik jullie fysiek en mentaal voorbereiden. En als jullie het heel lief vragen kom ik misschien de dag van het evenement jullie mentaal ondersteunen, helpen met de opwarming en de sportverzorging te doen van de geblesseerden.


Evenementen

Wou je graag een evenement organiseren en heb je hulp nodig bij het opstellen en inkleden van sportieve activiteiten ?

 

Dan kom ik je graag ondersteunen en mocht er iets zijn wat niet in mijn specialisatie ligt, ik ben medeoprichter van het Personal Trainers Network waar ik heel wat collega's heb zitten met andere specialiteiten en achtergronden waardoor we een heel brede waaier aan activiteiten kunnen helpen voorbereiden en aanbieden.


Sportnacht van de Vrouw 2017 Hasselt